Az elmúlt 3 hónap változásai: CRM, Projektek, Raktár…

Az elmúlt 3 hónapban az alábbi újdonságok, változások kerültek a rendszerbe.

Extra biztonságot és kontrollt nyújt az új Esemény napló kiegészítőnk.

Többször tette már fel a kérdést, hogy ki, mit, pontosan mikor csinált a CO3 fiókjában? Ha igen, akkor most itt a lehetőség, hogy nyomon kövesse a felhasználók tevékenységeit egy központi helyen. A CO3 új kiegészítője érzékeny szenzorként, rögzíti az elvégzett tevékenységeket. Ilyen például egy ügyfél törlése a partner törzsből, felhasználói jelszó megváltoztatása, vagy éppen egy vevői megrendelés törlése. Kattintson a további információkért.

CRM modul változásai

Tömeges email sablon törlését bárki elvégezheti, akinek joga van tömeges üzenetet küldeni. A tömeges partner import a szimpla XLS formátum mellett a legújabb XLSX formátumot is támogatja. Ezen kívül az egyes képernyők apró ráncfelvarráson estek át.

Raktár modul újdonságok

Kiürített raktárat mostantól lehet törölni, így azok eltűnnek az egyes raktár választó menükből. A törlés a Raktár – Beállítások – Törölt raktárak oldalon visszavonható, ha bármilyen okból ismét szükség lenne a raktárra az aktív művelet során is.
A szállítólevelek nyomtatásakor új lehetőségként megadható, hogy a nyomtatásakor a rendszer automatikusan vonja össze a szállítólevélen szereplő és ugyanazzal a cikkszámmal szereplő tételsorokat. Az összevonás hatására a nyomtatási kép kisebb, áttekinthetőbb lesz. Ugyanez a módszer alkalmazható szállítólevélből történő számla kiállítása esetén is. Ebben az esetben a szállítólevélhez kapcsolódó számla lesz tömörebb, áttekinthetőbb a vevő számára.

További újdonságok

Új lehetőség a Pénzügy modulban: lehetőség nyílik a fizetett státuszú költség számlák státusz állításának tiltására.
Megújult a projektek résztvevők kezelésének felülete. A projekthez rendelt résztvevők adatai utólag módosíthatók. A résztvevők megjelenítése finomodott, még kezelhetőbbé vált.
Az egyes projektek résztvevőihez jutalék kulcs állítható be. A projekthez, a Projekt Adatlapon beállítható a jutalék számítás alapja. A résztvevő jutalék kulcsa és a projekt jutalék számítása alapja adatok segítségével a Projekt – Kimutatások között elérhető jutalék összesítő opció segítségével a rendszer automatikusan jutalékot számol, mely XLS formában letölthető.

Bugfixek

  • Raktár mozgatásból, új raktár csak és kizárólag Super Admin jogosultsággal legyen létrehozható. Akár böngésző probléma esetén is.
  • Raktár tömeges termék betöltés esetén a mező validációs hibák kijelzésének rendbe tétele.
  • Raktár átnevezésekor a megjelenő mező hossza megegyezik a raktár nevének a hosszával.
  • Pénzügy modulban speciális jogosultsággal történő költség számlák státusz állítódás problémájának megoldása.
  • Projekt egérrel történő mozgatás bugfix, ha egy lapon több ezer projekt jelenik meg.

Comments are closed.