Nagyvállalatoknak

Nagyvállalatoknak

A sikeres működés és növekedés alapfeltétele egy rugalmasan alakítható, kipróbált és bevált vállalatirányítási rendszer. Ha cége évek óta használt rendszere nem felel meg a változó igények által támasztott követelményeknek, az jelentősen visszafoghatja a működési hatékonyságot.

A CO3 és a Deloitte együttműködése biztosítja, hogy a legfrissebb nemzetközi és hazai megoldások inspirálják a kialakítandó rendszert és abban működő munkafolyamatokat.

corporate meeting
custom design

Finomra hangolt frontend

A CO3 a nagyvállalatok számára finoman hangolható, tökéletes megoldást nyújt. Amennyiben egyedi igényei merülnek fel, úgy teljesen egyedi fejlesztésekkel, kiegészítésekkel szabjuk testre a CO3-t. A rendszer sajátossága, hogy könnyen illeszthető a különböző iparágakra, teljes mértékben személyre (vállalkozásra) szabható.

Használatával a sok egyéb rendszer kiváltható, „egy-ablakos” front-end felületként a felhasználók feldolgozási munkafolyamatokat indíthatnak a háttér rendszerek irányába – miközben természetesen a CO3 adta üzleti funkciókat is maximálisan kihasználhatják.

Nagyvállalati architektúrához illeszthető

Tisztában vagyunk azzal, hogy a nagyvállalatok számos informatikai rendszerrel dolgoznak, ezért kiemelten fontos kérdés az illeszthetőség, integrálhatóság. A CO3 nagyfokú megbízhatósága mellett, kiválóan illeszthető az informatikai ökoszisztémába.

  • Private Cloud vagy On-premise megoldási lehetőség
  • REST API integrációs réteg
  • LDAP integráció
  • Központi log kezelőbe kicsatornázható logok Ext Log formátumban (pl. SCB használata)
  • Két faktoros azonosítási lehetőség Google Authenticator vagy Microsoft Authenticator segítségével
  • Beépített IP cím korlátozási lehetőség
  • Paraméterezhető jóváhagyási workflow költségek és beszerzések esetén
  • Paraméterezhető egyedi mezők a legtöbb űrlap esetén (CRM adatlap, Számla, Szállítólevél, stb.)
  • A nagyvállalati szabályok szerint telepített böngészőből működőképes – nincs szoftver telepítés kliens gépeken
  • Plugin architektúra, melybe újabb üzleti modulok könnyedén fejleszthetők

Jól illeszthető
Megoldás vázolása

Out-of-the-box” megoldások azonnal

A rendszeren belül megvalósítható a cégcsoport kezelés, legyen szó országon belüli, vagy határokon átívelő cégekről. A Pénzügy- és a Raktár modul segítségével valós időben lehet nyomon követni a vállalat pénzügyi pozícióját, raktárkészletét és az éppen futó munkafolyamatokat. A CRM modul több más modulhoz hasonlóan, az egyedi mezőkkel egyszerűen testre szabható. A nagyvállalati csoportmunka eszköze, a Projekt modul, mely multi projekt irányítási rendszert valósít meg, költségtervek készítésének lehetőségével. A CO3 segítségével a home office vagy távmunka maximálisan támogatott, egyszerűen megoldható és kontrollálható, minden különösebb beruházás nélkül.

Általában nem jellemző a nagyvállalati megoldásokra, hogy könnyen és gyorsan bevezethetők. A CO3 esetében a 7 lépéses bevezetési módszertanunk segítségével ez az időszak jelentős mértékben lerövidíthető. Felkészült kollégáink a  bevezetést magas szintű szakmai tanácsadással támogatják.

CO3 + Deloitte

A Deloitte magas szakértelemmel rendelkező csapata több évtizedes nemzetközi tapasztalatával tudja segíteni a vállalatokat a legmodernebb vállalatirányítási rendszerek, így a CO3 bevezetésében, valamint az ERP stratégia kialakításában.

Deloitte + CO3

Egy rendszer mindfelett

Mert a legjobb kollégák megérdemlik a legjobb rendszert!
És mert egy szerethető eszközt kapnak a távmunkához.