Szerethető online vállalatirányítási rendszert készítünk.

A CO3 átfogó csomagot kínál online csoportmunkát támogató és munkafolyamatokat optimalizáló, automatizáló alkalmazásokból. Ügyfeleink a CO3-t napi munkavégzésükhöz használják, hogy még hatékonyabbak legyenek akár az irodában, akár távol attól, miközben nem kell aggódniuk drága vagy éppen elavult hardverek és szoftverek miatt.

A CO3 nyolc fő funkcióval rendelkezik – CRM, Számlázás, Projekt menedzsment, Raktár, Dokumentumkezelés, Teendő listák, Csoport naptár és Email kezelés. Ezek további extrákkal bővíthetők, mint például folyószámla vezetés vagy éppen a házipénztár kezelése. Az API-k segítségével pedig a rendszer bármihez integrálható, akár front-endként használható.

A fejlesztés során a CO3 mára egy keretrendszerré vált, ami ún. “white-label” termékként is adoptálható. CO3 alapján már számos, egyéb szolgáltatás született saját márkanevek alatt: Eventrix rendezvényszervezőknek, Házbank.hu ingatlan közvetítőknek, és az e-Menedzser.com, Sberbank számlavezetési csomagokhoz


Gál Tamás – alapító, tulajdonos

Tamas Gal

Tamás imád alkalmazásokat fejleszteni, és weboldalakat építeni. Első program kódjait Commodre Plus 4 gépébe Basic nyelven pötyögte be 1989-ben. Informatikus mérnök, profi szoftver fejlesztő és architekt. Weboldal készítéssel és webes alkalmazás fejlesztéssel foglalkozik már 1999 óta.

Munkájában mindig külön hangsúlyt kapott az új, ún. “edge” technológiák alkalmazása. Magyarországon az elsők között foglalkozott a mobiltelefonok és PDA-k, online banki szolgáltatásokban történő használatával és a tranzakcionális szolgáltatások használhatósági kérdéseivel (internetes banki rendszerek, webáruházak, stb).

tamas.gal@co3app.com | +36 (21) 200 0323


Kollégáink

galne_reti_andrea

Gálné Réti Andrea

Ügyfélszolgálati vezető
andrea.reti@co3app.com
+36 (70) 508 5787

szeles_zoltan

Széles Zoltán

Sales partner
zoltan.szeles@co3app.com
+36 (20) 468 3728

marosvolgyi_zsolt

Marosvölgyi Zsolt

EU Kereskedelmi Képviselő
granthaminvest@eromu.hu
+36 (30) 471 8141

pilling_zoltan

Pilling Zoltán

Szoftverfejlesztő
zoltan.pilling@co3app.com

toth_tamas

Tóth Tamás

Rendszergazda
info@co3app.com

beres_csaba

Béres Csaba

Rendszergazda
info@co3app.com

Comments are closed.