Rólunk

Szerethető online vállalatirányítási rendszert készítünk.

A CO3 átfogó csomagot kínál online csoportmunkát támogató és munkafolyamatokat optimalizáló, automatizáló alkalmazásokból. Ügyfeleink a CO3-t napi munkavégzésükhöz használják, hogy még hatékonyabbak legyenek akár az irodában, akár távol attól, miközben nem kell aggódniuk drága vagy éppen elavult hardverek és szoftverek miatt.

A CO3 nyolc fő funkcióval rendelkezik – CRM, Számlázás, Projekt menedzsment, Raktár, Dokumentumkezelés, Teendő listák, Csoport naptár és Email kezelés. Ezek további extrákkal bővíthetők, mint például folyószámla vezetés vagy éppen a házipénztár kezelése. Az API-k segítségével pedig a rendszer bármihez integrálható, akár front-endként használható.

A fejlesztés során a CO3 mára egy keretrendszerré vált, ami ún. “white-label” termékként is adoptálható. CO3 alapján már számos, egyéb szolgáltatás született saját márkanevek alatt: Eventrix rendezvényszervezőknek, Házbank.hu ingatlan közvetítőknek, és az e-Menedzser.com, Sberbank számlavezetési csomagokhoz.


Történetünk

2008

A CO3 története 2008 -ra nyúlik vissza, amikor az alapító előző tanácsadó cégében már annyi feladat halmozódott fel, amik közös megoldása a kollégáknak email halmokat jelentettek. Akkor a cél egy ügyfél nyilvántartó rendszer elkészítése volt, melyben követhető, hogy ki, mikor, mit beszélt az egyes partnerekkel. Ezt egészítette ki egy projekt kezelő rendszer. A projekt kezelés kialakításánál az volt a lényeg, hogy hagyjuk el a sallangokat, csak a lényegi munkavégzésre kelljen koncentrálni.

Később – és ma is – ez a filozófia jellemzi a CO3 egészét, csak az adott feladat elvégzéséhez szükséges legfontosabb funkciókkal rendelkezzen a rendszer, azokat nagyon letisztultan, egyszerűen jelenítse meg. Bár ez az applikáció egy munkaeszköz, de mindenképpen legyen szerethető.

Így indult el a NYARNA Office Suite néven a történetünk.

2009

A gazdasági válság hatásai miatt 2009 -ben a tanácsadó céget be kellett zárni. A rendszer ugyanakkor tovább élt és fejlődött. Egy régi barát iránymutatásai alapján tovább fejlesztésre került, kifejezetten profi rendezvényszervezők munkájának támogatására. Ekkor a rendszer régi nevét elhagytuk és egy megújult, felhő-alapú, nem csak belső használatra szánt rendszerként mutattuk be új néven, ami az Eventrix.

2010

– 2010 ben az Eventrix a magyarországi EventExpo rendezvényen debütált, de a kezdeti érdeklődést leszámítva az átütő siker elmaradt. Ekkor ugyanis a piac a felhő-alapú szolgáltatásokra még nem volt felkészülve. A webes alkalmazások iránt a bizalmatlanság érezhető volt. A rendszer alap moduljait kínáltuk a felhőből elérhető módon: NaptárCRM, ügyfelekProjektekFelhasználók & Beállítások és Számlázás.

2011

Új stratégiát alakítottunk ki, amihez egy új nevet alkottunk, röviden és egyszerűen, CO3. Minden már meglévő modul további funkciókkal gazdagodott és új modulokat fejlesztettünk ki. A Pénzügy modul számla kiállítására is képessé vált, Teendők modult készítettünk, mely a projektek mellett egy egyszerűbb megközelítése a napi feladatvégzésnek.

2012 – 2013

Növeltük ügyfeleink számát és pontosítottuk a piaci szegmensünket.. Moduljaink tudását folyamatosan csiszoltuk – ekkor már leginkább a felhasználóink visszajelzései alapján – de folyamatosan szem előtt tartva az induláskor definiált alap filozófiánkat: egyszerűség, átláthatóság, és egyértelműség.
Raktár modul is megszületett és így a CO3 egy komplett, speciális, felhő-alapú, online vállalatirányítási rendszerré vált integrált CRM funkcionalitással.

2014-

A 2014. év fontos változásokat hozott, mivel megtaláltuk a célcsoportunkat, akik szeretik használni a CO3-at és élvezik annak minden előnyét.

Mindeközben a felhő technológiák használata teljesen hétköznapivá vált – sőt ma már maguk a cégek keresik ezt a használati lehetőséget, hiszen megértették az előnyeit.

A CO3-at kinyitottuk a külvilág felé és mobil használatra is optimalizáltuk. A CO3 API-k segítéségével már bármilyen külső rendszert a CO3-hoz lehet integrálni, vagy a CO3-at integrálhatják más rendszerekhez akár mint egy kényelmes front-end felület.

Csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy a rendszer alap funkció minél tökéletesebben működjenek és azokat minél kényelmesebb legyen használni.

Ma már klasszikus felhő szolgáltatásunk mellett „Privát felhő” szolgáltatásunk is elérhető azon ügyfeleink számára, akik ezt igénylik


Sajtómegjelenések

Cikkek

Rádiós interjú

http://erdmost.hu/2015/02/03/az-innovaciot-segiti-az-iparkamara/

Kiállítások

  • 2013. Március 5-9., CeBIT (Germany, Hannover)
  • 2012. Április 26-27., The Next Web Conference (Netherland, Amsterdam)
  • 2010. October 20-21., EventExpo (Hungary, Budapest)