Csoport naptár

black marker on notebook

Határidők követése az egész cég számára

Szervezze meg napi, heti, havi elfoglaltságait, teendőit a közös csoportnaptár segítségével!

Naptár - esemény létrehozása

Rögzítsen bejegyzést, küldjön meghívót!

Jegyezze be naptárába rövid, hosszabb vagy egész napos elfoglaltságát! Az eseményhez meghívottak is hozzáadhatók. A Partnertörzsben rögzített ügyfeleit, partnereit vagy a fiókhoz hozzáféréssel rendelkező kollégáit a rendszer segít kiválasztani akár csoportok kijelölésével, akár egyesével néhány karakter begépelése után. Partnereinek, ügyfeleinek, kollégáinak, így automatikusan szabványos, iCal formátumú email meghívót tud küldeni, találkozóit könnyedén tudja megszervezni.

További információk

Naptári teendők

Határidős teendők és bejegyzések nyilvántartása, napirend összeállítás

Bármilyen naptári bejegyzést rögzít a csoportnaptárba, az esedékesekről a rendszer automatikus emlékeztetőt küld minden nap reggel 7:30-kor. Teendőit bejegyezheti egyszeri vagy ismétlődő időpontokra. Privát eseményei bár bejegyzésre kerülnek, hogy mások is lássák az elfoglaltság idejét, de a bejegyzés tárgya csak és kizárólag az Ön számára látható. Bejegyzett eseményei partnerhez és projekthez is kapcsolhatók, ezáltal könnyen létrehozhat mérföldköveket tartalmazó projekt naptárat is. Részletes napirend elkészítése egy gombnyomással megoldható.

További információk

Szabadság jóváhagyás

Szabadság és távollét kezelés, és azok jóváhagyása

Rögzítéskor a szabadságok és betegségek alapértelmezetten függő státuszban kerülnek a naptárba. Ezeket a függő bejegyzéseket megfelelő jogosultságú felhasználó jóváhagyhatja vagy akár elutasthatja. . A jóváhagyásról, vagy elutasításról a bejegyzést rögzítő felhasználó automatikus email értesítést kap.

További információk

Szinkronizáció mobiltelefonnal

Naptárát bármikor szinkronizálhatja iCal formátum fogadására képes mobiltelefonnal, Google Calendar-ral, Mac OSX Cal alkalmazással, vagy bármilyen egyéb eszközzel, mely web alapú naptárat képes fogadni.

További információk

Egy rendszer mindfelett

Mert a legjobb kollégák megérdemlik a legjobb rendszert!
És mert egy szerethető eszközt kapnak a távmunkához.