Pénzügyek

Sokkal több, mint egy egyszerű számlázó!

100% NAV kompatibilitás. Automatikus NAV költségszámla lekérdezés. Automatikus vevői számlák NAV beküldése. Összetett pénzügyi jelentések, automatizált bankkapcsolat.

Kedvelt funkciók, melyek megkönnyítik az életét

Vevői számlák, költségtételek, kintlévőségkezelés és egyenlegközlő levél, tömeges számlázás – soroljuk még? Előleg, visszatartás, garancia kezelés is mind megoldott a CO3-ban. Fedezze fel! Modern, átlátható, letisztult felület és mesterséges intelligencia segíti a számlák hibamentes kiállítását. Költségtételeihez töltsön fel számlaképet, sorolja költséghelyekre és később szűrjön igényének megfelelően. Könyvelője szoftverével integrálódjon és nem kell heti, havi rendszerességgel a számlák átadásával sem időt töltenie.

További információk

Az idő pénz. Ne vesztegesse!

Jól esne egy kávé, de nincs ideje? Számláznia kell és összepontoznia? Van megoldás! A Bankkapcsolatok menüpontban elérhető mind az Automatikus számla összepontozás, mind a Banki utalási fájl készítése. Nem kell manuálisan bajlódnia az időigényes pénzügyi egyeztetésekkel. A folyamatok automatikusan elkészülnek, mialatt elfogyasztja a kávéját. Számlái nyomtatását, borítékolását, postai feladását váltsa ki, és küldje ki számláit elektronikusan. Választhat időbélyeggel ellátott elektronikus, vagy e-mailhez csatolt pdf. formában küldött számlát is. Ön dönt!

További információk

Millió szűrési lehetőség

Millió és egy szűrési lehetőség

Egyedi mező, költséghelyek, profitcentrumok, árrés és ELÁBÉ kalkulációk – És Igen! Valóban! Ezt is nyújtjuk.Pénzügyeit, kimenő számláit és költségtételeit a legkifinomultabb igények szerint is könnyedén, önállóan testreszabhatja. Számos és még annál is több lehetőséget kínálunk, melyek a különböző kimutatások alapjait képezik, ha az egyedi mezők nyújtotta sokszínűséggel él. 

További információk

Vezetőként erre biztosan szüksége van!

Időt és pénzt takarítunk meg Önnek! Könnyen átlátható riportokban, kimutatásokban kérheti le cége valamennyi fontos mutatóját, legyen az Cash-flow kimutatás, Jutalék- vagy eredménykimutatás. Ugyanakkor a likviditás tervezővel már a jövőre is fókuszálhat, tervezhet, kalkulálhat.

További információk

Egy rendszer mindfelett

Mert a legjobb kollégák megérdemlik a legjobb rendszert!
És mert egy szerethető eszközt kapnak a távmunkához.