Megoldások

A CO3 moduljai, mint LEGO kockák épülnek vállalkozása igényei szerint

Megoldásaink

Különböző iparágakban, különféleképpen használják a CO3-t. Moduljaink, mint LEGO kockák illeszthetők össze a vállalkozások igényei szerint. Összegyűjtöttük a legjellemzőbb felhasználási példáinkat. Ha itt nem találja meg, amit keres, lépjen velünk kapcsolatba.

A CO3 támogatja a bolti és webes értékesítést is

Kereskedőknek

Felhőalapú vállalatirányítási rendszerünk a hagyományos bolti értékesítéssel és az internetes, webes kereskedelemmel foglalkozó cégeknek is komplett megoldást nyújt. Bolti vagy személyes értékesítést a Kisker kiegészítőnk támogatja, míg az internetes kereskedőknek olyan, webáruházzal is integrálható adminisztrációs hátteret kínálunk, amely biztosítja a gyorsaságot és az ügyfelek hatékony kiszolgálását. Integrált moduljaink segítségével kezelhető a vállalat komplett értékesítési folyamata, tevékenysége.

A CO3 hatékony, valós idejű raktármenedzsmentet biztosít mind a webáruházi, mind a bolti értékesítés során. A webáruházi ingtegrációt több módon is támogatja: automatikus készletszinkronnal, egyedi fejlesztésű webáruházi integrációval, ShopRenter és egyéb, a piacon is elérhető „dobozos” webáruház szoftverekkel. Az integráció során a kosár tartalmát vevői megrendelésekként kezeljük, melyek megbontása, összevonása is lehetséges. Raktáros munkatársak részére szedőlista nyomtatására, lekérdezésére is lehetőséget biztosítunk. FiFo elven működő Raktár modulunkban a készletkezeléshez kapcsolód összes funkciót nyújtunk: szállítólevek, bevételezés, visszavételezés, mozgatás, selejt, szállító, stb. Tetszőleges számú raktár kezelésére is lehetőség van, így a bolti, webáruházi, bizományosi értékesítések készlet szinten is szétválaszthatók. Vonalkódolvasóval támogatott minden, a termékek kezeléséhez kapcsolód művelet. Szállítólevelekből egy gombnyomásra készíthető a vevői számla. Házipénztárunk is támogatja a folyamatot, illetve futárcég integrációval is rendelkezünk. A kereskedelmi folyamatot jelenleg 9 különböző, jól testreszabható, megbízható riport támogatja.

Partnerek-CRM modulunkban profi vevőnyilvántartást valósíthat meg. A vevői adatlapon számos pénzügyi beállítást rögzíthet az adott vevőkhöz és mindezek mellett egyedi mezőkkel tudja testreszabni a vevőhöz kötött információkat.

Gyártás és szétszerelés támogatása

Gyártóknak

A gyártó cégeket az egyidejű,  több raktár kezelése segíti, az alkatrészekből álló termékek kezelése mellett. Létrehozhatók nyersanyag, alkatrész és késztermék raktárak. A létrehozott raktárakban könnyedén és precízen lehet a gyártás/szétszerelés folyamatokat kezelni, a készletmennyiségeket nyilvántartani. A gyártást/szétszerelést támogató funkció segítségével a CO3 automatikusan karbantartja az alkatrészek és késztermékek készleteit, és automatikusan elkészíti a vonatkozó bizonylatokat is.
A rendszer és azon belül a Raktár modulunk, csakúgy, mint a Kereskedőknél említett szekcióban, a komplett háttértámogatást nyújt vállalkozásoknak.

Projektszemléletben működő vállalkozásoknak a Projekt modulunk nyújt hatékony segítséget. Agilis projektmenedzsment eszközként támogatjuk a kereskedelmi folyamatokat is – nagyobb volumenű megrendeléseit akár projekt alapon is kezelheti, melynek végén itt is a számlázási folyamat áll. A projekten belül akár pénzügyi tervezésre is lehetőség van, melyből már előre kalkulálható a megrendelés profitabilitása.

Partnerek-CRM modulunkban profi  vevői- és beszállítói nyilvántartást valósíthat meg. A vevő adatlapon számos pénzügyi beállítást rögzíthet az adott vevőkhöz vagy beszállítókhoz, és mindezek mellett egyedi mezőkkel tudja testreszabni a vevőkhöz, beszállítókhoz kötött információkat.

A CO3 a szolgáltató vállalatoknak is segítséget nyújt

Szolgáltatóknak

Szolgáltató szférában tevékenykedő ügyfeleink maximálisan biztosak lehetnek abban, hogy feladataikhoz a CO3 egy sziklaszilárd partnerkezelést nyújtó CRM modullal támogatja a napi üzletmenetüket. A partnerkezelés teljesen vállalkozása, cége igényeire szabható. A modulban felvehető egyedi mezőknek csak a felhasználó képzelete szabhat határt. Bármit, amit csak szeretne nyilvántartani partnereiről, egyedi mezőkbe rendezheti, melyekre később rákereshet, szűrhet. A keresések, szűrések eredményét, mint ügyfélszegmens képzéseket elmentheti újbóli felhasználásra.

Pontosan nyilvántartható, hogy ki-mikor-kivel-mit beszélt az ügyféltörténet segítségével. Dokumentumokat, mint pl. szerződéseket, adatlapokat, teljesítési igazolásokat vagy éppen munkalapokat a partner mögé feltöltheti, melyeket később pillanatok alatt visszakereshet. Háttér információk között a kapcsolattartáshoz elengedhetetlen információkat rögzíthet. Fix vagy havidíjas szolgáltatásai esetén a partnereihez kötött Folyószámla kiegészítőnk segítségével, közvetlenül a partner adatlapján követheti nyomon a partner részére kiállított számlákat, illetve azok fizetettségi állapotát.
Pénzügy modulunk segítségével az esetleges kintlévőségeit is figyelemmel kísérheti. Fizetetlen számláit korosítottan tartjuk nyilván és ha szeretné, a rendszer automatikusan legenerálja a tartozásokról szóló fizetési felszólításokat is.

Amennyiben vállalkozásának tevékenységeit projektekbe szervezi, azokat projekt szemlélet szerint kezeli, a CO3 Projekt modulja segíteni fogja. Ha ennél egyszerűbb, napon belül elvégezhető feladatokat kezelne, akkor azokat a Teendők modul támogatja.

Naptár modulunk csoport és foglalási naptár funkciót is betölt. Amennyiben szeretné pontosan nyilvántartani, hogy melyik kollégája, mikor, melyik partnerénél van kint, a Naptár modulunk maximális segítséget nyújt ennek nyilvántartásában. Teljes napirendet tud személyekre lebontva lekérdezni, de a csoportnaptár nyújtotta előnyöket is ki tudja használni. Jegyezze be naptárába rövid, hosszabb vagy egész napos elfoglaltságát, és adjon hozzá, ha szükséges meghívottakat is. Partnereinek, ügyfeleinek, kollégáinak automatikusan szabványos, iCal formátumú email meghívót tud küldeni, találkozóit könnyedén tudja megszervezni. A cég szabadságolását, helyettesítéseket is megoldhatja jóváhagyással egybekötve a CO3 Naptár moduljában.

Excel helyett normális rendszer rendezvényszervezőknek is

Rendezvényszervezőknek

A hazai rendezvényszervezői piac mintegy 60 %-nak nyújt mindennapi segítséget a CO3. A rendszerben megtalálható Projekt modul több funkciója is a rendezvényszervezői igények előtérbe helyezésével készült. Tulajdonképpen kijelenthető, hogy a CO3 Projekt modulját a rendezvényszervező vállalkozásokra szabtuk, melyet kiegészítettünk más területen működő vállalkozásoknak is fontos funkciókkal. Projekt modulunk a időtől és tértől független kollaborációs eszközként funkcionál a különböző országokban jelenlévő cégképviseletek számára. Segítségével a kommunikáció javul, gyorsábbá válik. A projektek whiteboard felülete lehetővé teszi a határokon átívelő brainstormingot is. A projektekhez kapcsolható dokumentumok nem csak a gyors visszakereshetőséget teszik lehetővé, de a whiteboardon keresztül a különböző ötleteket, látványterveket is könnyedén oszthatják meg egymással a projektben résztvevők.

Projektekhez speciális pénzügyi lap áll rendelkezésre, melyen a rendezvény költségei és bevételei tervezhetők, majd azokból egy gombnyomásra ajánlat készíthető. A kiadott ajánlatok automatikusan verziószámozottak, a korábbi ajánlatok gyorsan és gördülékenyen visszakereshetők. Amennyiben az építési, kivitelezési munkálatokhoz munkalapra van szükség, az sem jelent akadályt, mivel munkalap készítésre is lehetőséget adunk. Ezzel a rendezvény helyszínén dolgozó kollégák könnyedén ellenőrizhetők. A projekt pénzügyi adatlapja szoros összeköttetésben áll a Pénzügy modulunkkal. A tervezett kiadások és bevételek automatikusan bekerülnek a Pénzügy modulba is, mellyel a későbbi, elszámolással kapcsolatos munkafolyamatok rövidülnek.

A munka- és pénzügyi folyamatok gördülékenyebbé válnak, hiszen nem egy átláthatatlan excel táblában kell a partnereket, beszállítókat, megrendelőket kezelni. Segítséget nyújt a CO3 Partner-CRM modulja, amely a helyszínek, alvállalkozók és ügyfelek nyilvántartásában nyújt hatalmas segítséget. Azonnal kikereshetővé válik, hogy például kit lehet még bevonni az alvállalkozók közül az adott rendezvény kivitelezésébe.

Egy rendszer mindfelett

Mert a legjobb kollégák megérdemlik a legjobb rendszert!
És mert egy szerethető eszközt kapnak a távmunkához.