A valódi ügyfélközpontú CRM

A valódi ügyfélközpontú CRM

Rögzítsen minden beszélgetést, emailt, hívást, találkozót, vagy bármit, amit valaha egy ügyfelével, partnerével egyeztetett.

Testreszabott megoldás adunk

Testreszabható ügyféladatbázis

Csak a képzelete szab határt annak, mit rögzít partneréről. Segítséget nyújtanak ebben az egyedik mezők, a kategóriák, a státuszok, és háttérinformációk. Ezekkel teljesen testreszabhatja ügyféladatbázisát.

További információk

Többet kevesebb idő alatt

Többet, kevesebb idő alatt

Minden fontos funkció kézreáll és egy helyen találja, így több munkát végezhet kevesebb idő alatt. Az ügyfelek aktivitását akár távolról is nyomonkövetheti, rögzítheti és megoszthatja csapatával.

További információk

Kerüljön képbe gyorsan

Kerüljön képbe gyorsan

Gyors áttekintést kaphat arról, mi történik ügyfeleivel. Megnézheti, melyik kolléga kivel, mit beszélt és miben állapodott meg. Küldött-e ajánlatot, érkezett-e ügyfelétől bevétel. Valós időben oszthatja meg ötleteit és dokumentumait, rögzítheti ügyfélhez kötött teendőit.

További információk

Információk az értékesítéshez

Nélkülözhetetlen információk az értékesítéshez

A sikeres értékesítéshez elengedhetetlen az ügyfelek mélyreható ismerete. Gyűjtse össze és kezelje egy helyen, könnyedén, bármelyik kollégája számára elérhetően az ehhez szükséges összes, nélkülözhetetlen információt a CO3 CRM modulja segítségével.

További információk

Egy rendszer mindfelett

Mert a legjobb kollégák megérdemlik a legjobb rendszert!
És mert egy szerethető eszközt kapnak a távmunkához.