Dokumentumok

Documents and files

Mentsük meg együtt az esőerdőket!

Váljon papírmentes vállalkozássá! Ossza meg, iktassa, kategorizálja, küldje el vagy archiválja a beolvasott dokumentumokat!

Dokumentumok egy helyen

Takarítson meg időt, pénzt!

Minden dokumentum, legyen az számla, szerződés, munkalap, ajánlat, fotó, vagy bármi más, ott van, ahol szüksége van rá, és azonnal elérhető. A központi nyilvántartás mellett ott is megtalálja a dokumentumát, ahová közvetlenül kapcsolódik. Például egy CRM adatlapon, vagy projekt beszélgetésben. Így nem kell többé hosszasan keresgélni. 

További információk

Dokumentum iktatása a CO3 rendszerében

Elektronikus iktatás – profi nyilvántartás

Profi, automatikus sorszámozást nyújtó elektronikus iktatókönyvünkkel a dokumentumait könnyedén nyilvántartásba veheti és tárolhatja. Újabb és újabb verziókkal bármikor kiegészítheti az eredeti ügyet, nyomon követve a dokumentumok életútját.

További információk

Dokumentum jogosultságok beállítása a CO3 rendszerében

Mindenki csak azt látja, amihez jogosultsága van

Érzékeny dokumentumokat is tárolna fiókjában? Minden további nélkül megteheti. Kifinomult jogosultság kezelésünk segítségével könnyedén megoldható, hogy mindenki csak a jogosultságának megfelelően érje el a tárolt dokumentumokat. Nyugodtan töltsön fel bármit, szabályozza le a láthatóságát és könnyedén keressen vissza bármilyen dokumentumot, amikor arra szüksége van.

További információk

dokumentumok lista nézetben

Kapcsolódó dokumentumok egy helyen, szűrhetően

Legfontosabb dokumentumait mappákba rendezve, pénzügyi tranzakciókhoz, projektekhez, partnerekhez kapcsolhatja. A feltöltött dokumentumokat könnyedén elérheti a központi dokumentumtárból is, de külön a hozzákapcsolt modulokból is. Oda-vissza átjárhatóságot biztosítunk kényelme érdekében. Ha a lista esetleg nézet nem tetszik, egyszerűen válthat csempe nézetbe is.

További információk

Egy rendszer mindfelett

Mert a legjobb kollégák megérdemlik a legjobb rendszert!
És mert egy szerethető eszközt kapnak a távmunkához.