Raktár

Gyors és pontos készletnyilvántartás

Legyen élmény a raktározás!

Professzionális, modern, felhő-alapú raktárkezelés. Gyors és pontos készletvezetés. FiFo elven működő komplett termék-, és raktármenedzsment bolti értékesítés támogatással.

Raktározás egyszerűen

Egyszerű, de nagyszerű!

Bárki számára érthető, elsajátítható megoldások. Valós idejű, vonalkódolvasót is támogató készlet-, és terméknyilvántartás. Támogatjuk a jól szervezett raktári munkát, és a gyártási, szétszerelési folyamatokat is.

További információk

Raktári bizonylatok

Kipróbált raktári folyamatok, amiket csak használni kell

Legyen szó vevői megrendelések rögzítéséről, szétbontásáról-összevonásáról, vagy szedőlista nyomtatásáról, itt megtalálja. Készítsen szállítólevélből egy kattintással számlát, vagy tekintse át bizonylatait egy pillanat alatt. Nálunk valóban élmény a raktározás.

További információk

Webshop integrációk

Integrálódjon! Bizonylatoljon és számlázzon! Riportoljon!

Velünk gyorsan integrálódhat egyedi, vagy a piacon jelenlévő webáruházakkal. Néhány kattintás csupán és minden kosár tartalma megjelenik a CO3-ban, a készlet információk pedig automatikusan szinkronizálódnak.

Bizonylatait könnyen és gyorsan állíthatja ki, tarthatja nyilván, és keresheti vissza. Pillanatok alatt készíthet egyedi riportokat, jelentéseket. Használja bátran a termék forgási sebesség, napi- vagy havi értékesítési kimutatásokat, hogy maximalizálhassa eladásait.

További információk

Leltározás egyszerűen

Stresszmentes leltározás a mindennapokban

Leltározzon fejfájás nélkül, profi segítséggel, – akár hetente is, a pontos készletnyilvántartás érdekében!

A leltári folyamat során automatikus támogatást nyújtunk, legyen az teljes leltár, gyártó-köz-, vagy termékcsoport alapú. Zárja gyors, és biztos lépésekkel leltári folyamatát!

További információk

Egy rendszer mindfelett

Mert a legjobb kollégák megérdemlik a legjobb rendszert!
És mert egy szerethető eszközt kapnak a távmunkához.