Extra biztonság és kontroll, megérkezett az Esemény napló

Többször tette már fel a kérdést, hogy ki, mit, pontosan mikor csinált a CO3 fiókjában? Ha igen, akkor most itt a lehetőség, hogy nyomon kövesse a felhasználók tevékenységeit egy központi helyen. A CO3 új kiegészítője érzékeny szenzorként, rögzíti az elvégzett tevékenységeket. Ilyen például egy ügyfél törlése a partner törzsből, felhasználói jelszó megváltoztatása, vagy éppen egy vevői megrendelés törlése.

Mi és hogyan kerül az esemény naplóba?

A CO3 az esemény megtörténtét, annak időpontját, helyét és a műveletet végrehajtó felhasználó nevét rögzíti. Mindezt az iparági szabványnak tekinthető Common Log Format (CLF) rugalmas alkalmazásával teszi. A rendszer minden eseményt naponta egy log állományba gyűjt és tárolja azokat 30 napra visszamenőleg. A logok az arra jogosult felhasználók által megtekinthetők vagy éppen XLS formátumban további feldolgozásra letölthetők.

Az események fenti módon történő naplózása a bővítmény sikeres aktiválását követően kezdődik meg. Az Esemény naplót a Felhasználók és beállítások modulban, az Esemény napló gombra kattintva érheti el.

Hogyan rendelhető meg?

Ha szeretne az Esemény napló kiegészítőre előfizetni, akkor azt a megszokott módon rendelheti meg a Felhasználók és beállítások modulban, a Fiók beállítások oldalon a Bővítmények linkre kattintva.

Az Esemény napló kiegészítő 500 Ft + ÁFA / hó áron érhető el.

Comments are closed.