Kétfaktoros hitelesítés és hírlevél nyomonkövetés

A CO3 “motorházteteje” alatt folyamatosan fejlesztünk, ami nem mindig jár látványos, funkcionális bővüléssel, vagy éppen jelentős újítással. Ilyen például szervereink technológiai váltása, vagy éppen a felkészülés a PHP verzió váltásra. Most azonban hírt adunk a jelentősebb mérföldkövekről, melyek régebb óta a terveink között szerepeltek és most elértük őket.

Megújult felhasználói kézikönyv

Régóta dédelgetett vágyunk volt, hogy a régimódi, letölthető, PDF alapú kézikönyvünket modernizáljuk. Volt vele munka bőven, de megérte! A https://learn.co3app.com címen megtekintheti megújult, tatalmában frissített online kézikönyvünket. A kézikönyveb könnyedén kereshet és tájékozódhat. Ráadásul mindig a legfrissebb változatot láthatja!

Kétfaktoros hitelesítés bevezetése

A biztonság ma egyre fontosabb szerepet játszik online életünkben. Így gondoljuk ezt a CO3-ban is. Ezért bevezettük a kétfaktoros hitelesítést. Bármely felhasználó akár már most bekapcsolhatja a szolgáltatást. A bekapcsoláshoz egy okostelefonra, vagy tabletre és egy arra telepített, ingyenes applikációra lesz szüksége. Az applikáció generálja majd a belépéséhez szükséges megerősítő kódot. Ilyen ingyenes app például a Google Authenticator, mely Android és iOS alapú eszközökre is elérhető.

A kétfakatoros hitelesítés bekapcsolását követően minden bejelentkezéskor a felhasználónév és jelszó megadását követően, az app által generált, egyszer használatos kódot is meg kell adnia. Ezzel az extra védelemmel tovább fokozhatja fiókja biztonságát. Ha a fiókot többen használják, akkor célszerű minden felhasználónak aktíválnia az új hitelesítési módot.

Az új hitelesítés bevezetésével egyidőben a felhasználói profil oldalt is megújítottuk.

Hírlevél nyomkövetés és leiratkozás kezelése

A CO3-ból küldött hírlevelek nyomonkövetését tovább fejlesztettük annak érdekében, hogy még pontosabb eredményeket szolgáltason. A levelek megnyitását – amennyiben azt a címzett engedélyezi – egyszerűen nyomon követheti a partner ügyféltörténetében.

Újdonság, hogy a kiküldött levelekben egy speciális kód – az [unsubscribe] – segítségével egy leiratkozás linket tud elhelyezni. Leiratkozás esetén a partner adatlapján a “Hozzájárul marketing levelek fogadásához?” mező státusza automatikusan megváltozik. A levél megnyitásának nyomonkövetéséhez hasonlóan pedig az ügyféltörténetben láthatja, ha a címzett leiratkozik a további levélküldésről.

Bugifx

  • XLS partner betöltéskor minden mezőből kiszűrésre kerülnek a /n és /r vezérlő karakterek
  • Naptár események egymásra csúszásának javítása
  • Raktár jelentések, Termék mozgások riportban a Csoport leltár nem jelent meg

Comments are closed.