Tavaszi frissítő csomag: email plugin, személyre szabott figyelmeztetések és gyűjtő számla

Tavaszi frissítő csomagunkba több különböző újítást, módosítást és felhasználó felületi finomítást tettünk. Természetesen újabb funkciókkal is bővült a rendszer.

Még tökéletesebb személyre szabhatóság

Noha a CO3 rendelkezik standard csomag kínálattal, az ezekben foglalt limitek nem minden cég számára megfelelő. Ezért lehetőséget adunk arra, hogy az egyes darabszám korlátokat folyamatosan bővíteni lehessen. A bővítményeket bankkártyás fizetés esetén azonnal el lehet érni, de lehetőség van fordulónapi bővítésre is – ilyenkor a megszokott módon, akár átutalással is lehet fizetni a bővítményért. Jelenlegi bővítmény kínálatunk:

  • Tárhely +500 MB
  • Partnerek +500 db
  • Projektek +100 db
  • Email modul

További információk és árak a modulokról: https://co3app.com/pages/hu/extra-extensions/

Fiókon belüli megrendelés a Felhasználók és beállítások modulban a Fiók beállítások oldalon a „bővítmények” gombra kattintva történhet.

Email modul

Fentiek közül talán az Email modul szolgál magyarázatra. Az Email modul egy teljes értékű email kliens, mely integrálódik a CO3 CRM moduljával. Így például a kimenő és bejövő levelezések is egyszerűen kapcsolhatók a partnertörzsben található ügyfelek történetéhez! Az Email modul meglévő levelezőszerveren tárolt postafiókra tud kapcsolódni, mint például a Gmail, vagy bármilyen egyéb, saját szolgáltató.

Az Email modul egy ún. okos email kezeléssel is rendelkezik. A funkció bekapcsolása után a rendszer a bejövő leveleket automatikusan azonnal 3 részre bontja:

  • VIP ügyfelektől érkezett – az ügyfél email címe szerepel a partner törzsben és az ügyfél öt csillagos
  • Ismert ügyféltől érkezett – az ügyfél email címe szerepl a partner törzsben
  • Ismeretlen küldőtől érkező levelek

Még megannyi egyéb izgalmas, felfedezésre váró funkcióval bír ez az új modul, így arra bíztatjuk, hogy nézze meg és fedezze fel a benne rejlő lehetőségeket.

Személyre szabott figyelmeztetések

A CO3 egyes moduljaiban beállított, határidős feladatokról minden nap reggel 7:30 -kor automatikus email üzenetet küldünk. Ezt a szolgáltatást egészíti ki a felületen elérhető „csengő” ikon, mely a bejelentkezett felhasználó lejárt feladatait listázza. Egy kattintással így azonnal elérhetők a lejárt általános teendők, partnerekhez fűzött határidős teendők, ajánlatok, megcsúszó projektek. A „csengő” ikon a felület jobb felső sarkában látható felhasználónév előtt található.

Gyűjtő szállító, gyűjtő számla

A raktár modulban mostantól lehetőség nyílik a vevői megrendelések egy szállítólevélre történő másolására. Az érintett vevői megrendeléseket kiválasztva, egy kattintással érhető el ez a kényelmi funkció. Akinek azonban arra van szüksége, hogy egy ügyfélhez tartozó szállítólevelekből állítson ki egy számlát – például időszaki számlázás esetén – azt is egyszerűen megteheti. Válassza ki szállítóleveleket listázó oldalon az „Összevont számla készítése” funkciót, majd adja meg az ügyfél nevét. A rendszer kilistázza az ügyfélhez tartozó még ki nem számlázott szállítóleveleket. Ezek közül jelölje ki a kívántakat, majd a számla készítése gombbal készítse el a számlát.