A biztonságban profik vagyunk. Garantáljuk a 99.5% üzemidőt.

A biztonságban profik vagyunk.

Internet banki biztonság

256-bites SSL titkosítás az egész alkalmazásban, komplett jogosultság-rendszer, és szigorú alkalmazás-sérthetetlenségi tesztek, így biztonság tekintetében az internet banki szolgáltatásokkal rivalizálunk.

Megóvjuk adatait

Minden adat folyamatosan több háttértárolóra íródik és mindenről napi mentés készül. Az ügyfeleink által feltöltött állományokat szervereinken tároljuk, melyeken modern technikai megoldásokat alkalmazunk a túlterheltség elkerülése és hibalehetőségek kiküszöbölése érdekében.

Kifinomult fizikai védelem

Csúcskategóriás szervereink zárt szerverteremben üzemelnek. A szerverek 7/24 órás operátori felügyelet alatt állnak. A szerverterembe csak arra jogosult személyek léphetnek be. 24/7/365 helyszíni személyzet további védelmet nyújt a jogosulatlan belépés és a biztonsági előírások megsértése ellen.

Rendszeresen frissített infrastruktúra

Szoftver infrastruktúránkat rendszeresen frissítjük a legmagasabb biztonsági szinteknek megfelelően. Szolgáltatásunkat tűzfalak védik, melyet folyamatosan és gondosan ellenőrzünk. Bár a tökéletes biztonság egy mindig mozgó célpont, mi folyamatosan azon munkálkodunk, hogy megfeleljünk a legfrissebb biztonsági ajánlásoknak.

Teljes redundancia a fontos rendszerelemekre

Szervereink egyes építőelemei – a tápegységek, az internetes kapcsolat és még a szerverterem légkondicionálása is – teljes redundanciában működnek. A rendszerünket úgy terveztük, hogy akkor is működjön, ha több háttértárolónk is megáll.

Comments are closed.