Üzleti funkciók, melyek bármire képesek. Ahogy Ön is.

Üzleti ügyeire koncentrálhat, amíg mi biztosítjuk a hátteret, hogy még több értékesítést realizáljon, számláit kifizessék, ügyfeleire figyelhessen és hatékonysága növekedjen. Ez az, amiért a CO3 sziklaszilárd informatikai háttérországot nyújt.

Online ERP és CRM rendszer, mely a legfontosabb üzleti alkalmazásokat kínálja.

Az interneten keresztül ma már sok jó alkalmazás elérhető. Ezek általában csak egy probléma megoldására koncentrálnak. Az adott témában jók, használjuk, szeretjük őket. De egy óriási dolog hiányzik belőlük… Hiányzik a kapcsolat és átjárhatóság közöttük!
A CO3 összekapcsolja és integrálja a legfontosabb üzleti alkalmazásokat: CRM (ügyfél és ügyféltörténet), Pénzügy (e-számlázás, tömeges számlázás, bejövő számlák), Raktár (termékek, raktár, gyártás), Projektek (feladatok, határidők, ötletek, beszélgetések), Dokumentum menedzsment (verzió kezeléssel és iktatással), Csoport naptár (szabadság kezeléssel, mobil szinkron), Teendő listák (feladat delegálás, határidő kezelés), Email (korszakalkotó okos email kezelés). Kattintson további részletes információkért.

A számítógépes feladatokat természetessé és kényelmessé teszi

Egyszerű, könnyen kezelhető és letisztult felhasználói felületekkel rendelkezik. Ne féljen semmit nem tud elrontani! Egy fiókhoz korlátlan felhasználót rendelhet, akiknek egyedi jogosultságokat állíthat be. Így mindenki csak azt látja, amire a munkájához szüksége van.
Online ERP és CRM

Kinek segíthet a CO3?

Vállalkozók, szabadúszók, kis- közepes cégek, és nagy szervezetek csoportjai számára. Mindazoknak, akik a munkájukat szervezettebben szeretnék végezni egy integrált rendszerben, szakítva az excel táblázatos megoldásokkal!

Ügyfeleink között vannak rátermett startupperek, szerethető kis cégek, de országos értékesítési hálózattal rendelkező, népszerű cikkeket kínáló vállalatok is. Kisker modulunk segítségével közvetlen bolti értékesítést támogatunk. Profi rendezvényszervezők napi rendszerességgel használják a projekt modult és kezelik több ezres ügyféltörzsüket.

Comments are closed.